0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

Застрахователно обслужване

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,


 

 

С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 28 май 2018г.,  застрахователното обслужване на Мого България ООД ще бъде осъществявано от застрахователен брокер Брокер Инс ООД.

 

Във връзка с това, Брокер Инс ООД се ангажират да бъдат посредник при сключването,  поддръжката и подновяването на всички полици Гражданска Отговорност на Автомобилистите за всички автомобили, лизинговани от Мого България ООД.

 

Това означава, че сключването на всички нови застраховки Гражданска Отговорност на Автомобилистите, подновяването на изтеклите застраховки, както и плащането на вноски по действащите застраховки трябва да се осъществява с посредничеството на Брокер Инс ООД.

 

Служителите на Брокер Инс ООД ще свържат с Вас за уточняване на подробностите.

 

Бихме желали да Ви напомним, че застраховка Гражданска Отговорност на Автомобилистите е задължителна застраховка и следва да бъде поддържана без прекъсване за целия срок на лизинговия договор, съгласно раздел 10 от Общите Условия към договори за финансов лизинг сключвани от Мого България ООД. В случай, че по някаква причина Брокер Инс ООД не успее да се свърже с Вас с цел уточняване на подновяване на застраховката, то 20 дни преди изтичането й те ще сключат нова полица при застрахователя по изтичащата застраховка като разхода за това ще ви бъде пре-фактуриран.

 

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с:

 

Брокер Инс ООД

тел.: +359 884 123 121

тел.: +359 2 4224244 / 201

email: mogo_bg@brokerins.bg

 

 

Мого България ООД

тел.: 0700 35 009

email: info@mogo.bg