0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

Застрахователно обслужване

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,


 

 

С настоящото Ви уведомяваме, че считано от 15 април 2021 г.,  застрахователното обслужване на Мого България ООД ще бъде осъществявано от застрахователен брокер Амарант България.

 

Във връзка с това, Амарант България се ангажират да бъдат посредник при сключването, поддръжката и подновяването на всички полици Гражданска Отговорност на Автомобилистите за всички автомобили, лизинговани от Мого България ООД.

 

Това означава, че сключването на всички нови застраховки Гражданска Отговорност на Автомобилистите, подновяването на изтеклите застраховки, както и плащането на вноски по действащите застраховки трябва да се осъществява с посредничеството на Амарант България.

 

Служителите на Амарант България ще свържат с Вас за уточняване на подробностите.

 

Бихме желали да Ви напомним, че застраховка Гражданска Отговорност на Автомобилистите е задължителна застраховка и следва да бъде поддържана без прекъсване за целия срок на лизинговия договор, съгласно раздел 10 от Общите Условия към договори за финансов лизинг сключвани от Мого България ООД. В случай, че по някаква причина Амарант България не успее да се свърже с Вас с цел да уточни подновяването на застраховката, си запазваме правото да изберем застрахователната компания и начин на плащане на застраховката като разхода за това ще ви бъде пре-фактуриран.

 

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с:

 

Амарант България

тел.: +359 895 525 530

тел.: +359 2 492 13 53

email: mogo@amarantbg.com

 

 

Мого България ООД

тел.: 0700 35 009

email: info@mogo.bg