0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

За MOGO

 

Мого България е част от групата на Mogo Finance. Компанията предлага услугите „лизинг за покупка на автомобил“ и „обратен лизинг на автомобил“ за всички марки и модели, без ограничение за възрастта на автомобила, при ясни условия и дълъг срок на изплащане.

Ние ценим високо Вашата социална и финансова стабилност, затова сме въвели най-съвременните модели за разглеждане и оценка на клиенти. Това ни позволява да правим бърза оценка на кредитоспособността на кандидатите, да определяме пазарната стойност на автомобилите и да предоставяме най-подходящите решения за финансиране.

Ние разясняваме подробно условията по договорите за лизинг, процеса по оценка и одобрение на клиентите и винаги предоставяме необходимата информация и помощ по време на нашето сътрудничество. Mogo обслужва над 200 000 доволни клиенти в Латвия, Литва, Естония, Полша, Грузия, Армения, Албания, Румъния, Молдова, Македония, Украйна,  Босна, Беларус и България. Надяваме се и Вие да станете един от тях!

Защо MOGO?

  • Ще получиш бърз отговор на твоето запитване
  • Лесно и бързо сключваш договор
  • Без скрити такси и комисионни
  • Довериха ни се над 300 000 клиенти от 18 държави

Кой от продуктите на MOGO Ви интересува?

МОГО ЛИЗИНГ

Ако искаш да закупиш автомобил, но нямаш необходимата сума, а банките отказват да ти предоставят заем или изискват твърде много документи и време, за да разгледат искането ти – MOGO е точния партньор за теб. Нашият процес на кандидатстване и одобрение е много по-лесен и бърз от този на банките. Можеш да получите новата си кола в рамките само на 24 часа! Без изискване за трудов договор и превод на заплата. MOGO финансира автомобили без значение за възраст, марка или модел.

МОГО ПАРИ

Ако имаш автомобил и ти е необходима по-голяма сума пари можеш да разчиташ на MOGO. Компанията предлага финансиране от 2 000 лв. – до 20 000 лв., обезпечени с автомобила ти. Кандидатстваш само с лична карта, можеш да получиш парите до 24 часа от подписване на договора и да продължиш да ползваш автомобила си както досега. Без изискване за трудов договор и превод на заплата. MOGO финансира автомобили без значение за възраст, марка или модел. Можеш да ползваш парите както прецениш – за покупка, за ремонт, обединяване на задължения или др.