0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

За MOGO

 

Мого България е част от групата на Mogo Finance. Компанията предлага услугите „лизинг за покупка на автомобил“ и „обратен лизинг на автомобил“ за всички марки и модели, без ограничение за възрастта на автомобила, при ясни условия и дълъг срок на изплащане.

Ние ценим високо Вашата социална и финансова стабилност, затова сме въвели най-съвременните модели за разглеждане и оценка на клиенти. Това ни позволява да правим бърза оценка на кредитоспособността на кандидатите, да определяме пазарната стойност на автомобилите и да предоставяме най-подходящите решения за финансиране.

Ние разясняваме подробно условията по договорите за лизинг, процеса по оценка и одобрение на клиентите и винаги предоставяме необходимата информация и помощ по време на нашето сътрудничество. Mogo обслужва над 200 000 доволни клиенти в Латвия, Литва, Естония, Полша, Грузия, Армения, Албания, Румъния, Молдова, Македония, Украйна,  Босна, Беларус и България. Надяваме се и Вие да станете един от тях!

Защо MOGO?

  • Ще получите отговор на Вашето запитване в рамките на 30 минути
  • Лесно и бързо сключване на договора
  • Без скрити такси и комисионни
  • Довериха ни се над 300 000 клиенти от 18 държави

Кой от продуктите на MOGO Ви интересува?

МОГО ЛИЗИНГ

Ако искате да закупите автомобил, но нямате необходимата сума, а банките отказват да Ви предоставят заем или изискват твърде много документи и време, за да разгледат искането Ви – MOGO е точния партньор за Вас. Нашият процес на кандидатстване и одобрение е много по-лесен и бърз от този на банките. Можете да получите новата си кола в рамките само на един ден! Без изискване за трудов договор, превод на заплата или поръчител. MOGO финансира автомобили без значение за възраст, марка или модел.

МОГО ПАРИ

Ако имате автомобил и Ви е необходима по-голяма сума пари можете да разчитате на MOGO. Компанията предлага финансиране от 2 000 лв. – до 20 000 лв., обезпечени с автомобила Ви. Кандидатствате само с лична карта, можете да получите парите още същия ден и ще продължите да ползвате автомобила си както досега. Без изискване за трудов договор, превод на заплата или поръчител. MOGO финансира автомобили без значение за възраст, марка или модел. Можете да ползвате парите както прецените – за покупка, за ремонт, обединяване на задължения или др.