0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

Какво е обратен лизинг?

Ако имате автомобил и Ви е необходима по-голяма сума пари можете да разчитате на MOGO. Компанията предлага финансиране от 2 000 лв. – до 20 000 лв., обезпечени с автомобила Ви. Кандидатствате само с лична карта, можете да получите парите още същия ден и ще продължите да ползвате автомобила си както досега. Без изискване за трудов договор, превод на заплата или поръчител. MOGO финансира автомобили без значение за възраст, марка или модел. Можете да ползвате парите както прецените – за мечтана ваканция, за ремонт и освежаване на дома, за покупки на техника или мебели, или каквото пожелаете.
Ние ще направим оценка на автомобила и ще Ви предложим максималната сума, която можете да получите.
 

Какво е обратен лизинг?

Имате собствен автомобил
Изберете сума и срок на финансиране
Изпратете искане и получете оферта
Подпишете договор в най-близкия клон
Условия
- Имате навършени 21 години

- Имате собствен автомобил

- Имате валидна лична карта

- Имате валидна шофьорска книжка
Как се кандидатства за обратен лизинг?
- Попълнете искане за лизинг на www.mogo.bg

- Заповядайте в най-близкия клон на MOGO и попълнете искане на място.
Как да разберем резултата?
Няколко минути след подаване на искането ще Ви уведомим за пазарната стойност на автомобила и за максималния размер на финансиране, който можем да предложим. Ще получите и предложение за погасителен план на базата на посочените от Вас срок и сума в искането за финансиране.
След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:
- извлечение от банкова сметка;
- данни за солидарен длъжник;
- данни за продавача (при лизинг).
След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.
Размер на финансиране и месечна вноска
MOGO може да Ви предложи сума до 20 000 лв. 
Разбира се, можете да кандидатствате за по-малка сума, съобразена с Вашите индивидуални нужди. 
- Оценка на автомобила
MOGO прави безплатна оценка на избраната от Вас кола. 
- Месечна вноска
Нашият лизингов калкулатор, Ви позволява да изберете срока на изплащане (до 84 м) и размера на месечната вноска.
Изплащане на вноските
За Ваше удобство, ще получавате напомнящо SMS и имейл съобщение за всяка предстояща вноска, за да не пропуснете да направите плащане.
Можете да погасите предсрочно пълната сума по договора и така да спестите плащането на допълнителни лихви. Нашите специалисти обслужване на клиенти, ще Ви помогнат да намерите най-подходящия погасителен план за Вас.
Ако желаете да направите промяна в погасителния си план, моля свържете се с нашите специалисти обслужване на клиенти на телефон 0700 35 009 или на info@mogo.bg 
Погасяване на последна вноска
По време на договора за обратен лизинг, собствеността на автомобила е на името на MOGO. След пълното погасяване на задълженията по договора, служител на MOGO ще се свърже с Вас за прехвърляне на собствеността на автомобила обратно на Ваше име или на името на посочено от Вас лице.