0700 35 009 info@mogo.bg

Понеделник – Петък : 9:00-18:00

Събота - Неделя: почивни дни

Офиси

Какво е лизинг на автомобил?

Ако искате да закупите автомобил, но нямате необходимата сума, а банките отказват да Ви предоставят заем или изискват твърде много документи и време, за да разгледат искането Ви – MOGO е точния партньор за Вас.
 
Лизинговият договор Ви дава възможност да закупите автомобил на изплащане. МOGO закупува автомобила, който сте си избрал, а Вие го изплащате на вноски като в края на договора придобивате собствеността.
  
Ние ще разгледаме Вашето искане за лизинг и ще определим максималната финансирана сума, която можем да Ви отпуснем на база стойността на автомобила. Нашият процес на кандидатстване и одобрение е много по-лесен и бърз от този на банките. Можете да получите новата си кола в рамките само на един ден!

Какво е лизинг на автомобил?

Искате да си купите кола?
Изберете сума и срок
Попълнете заявката и ще получите отговор
Подпишете договор в най-близкия офис
Условия
- Имате навършени 21 години

- Имате собствен автомобил

- Имате валидна лична карта

- Имате валидна шофьорска книжка
Как се кандидатства за лизинг на автомобил?

- Попълнете искане за лизинг на www.mogo.bg

- Заповядайте в най-близкия клон на MOGO и попълнете искане на място.
Как да разберем резултата?
Няколко минути след подаване на искането за лизинг ще получите предложение с погасителен план с размер на месечна вноска на базата на посочени от Вас цена на автомобил, първоначална вноска и срок на изплащане.
След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:
- извлечение от банкова сметка;
- данни за солидарен длъжник;
- данни за продавача на автомобила.
След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.
Размер на финансиране и месечна вноска
MOGO може да Ви предложи сума до 20 000 лв. 
Разбира се, можете да кандидатствате за по-малка сума, съобразена с Вашите индивидуални нужди. 
- Оценка на автомобила
Mogo прави безплатна оценка на избраната от Вас кола. Можете да кандидатствате с минимална първоначална вноска от 15%.
- Месечна вноска
Нашият лизингов калкулатор, Ви позволява да изберете срока на изплащане (до 84 м) и размера на месечната вноска.
Изплащане на вноските
За Ваше удобство, ще получавате напомнящо SMS и имейл съобщение за всяка предстояща вноска, за да не пропуснете да направите плащане.
Можете да погасите предсрочно пълната сума по договора и така да спестите плащането на допълнителни лихви. Нашите специалисти обслужване на клиенти, ще Ви помогнат да намерите най-подходящия погасителен план за Вас.
Ако желаете да направите промяна в погасителния си план, моля свържете се с нашите специалисти обслужване на клиенти на телефон 0700 35 009 или на info@mogo.bg
Регистрация на автомобила
По време на договора за лизинг, собствеността на автомобила е на името на MOGO. След пълното погасяване на задълженията по договора, Вие ще станете собственик на колата.