Какво е обратен лизинг?

 

Ако имате нужда от допълнителни средства, а банките отказват да Ви предоставят заем или изискват твърде много документи и време, за да разгледат искането Ви – Mogo е точния партньор за Вас.

 

Можете да получите пари, в рамките на един работен ден и да продължите да използвате автомобила си, както досега. Без изискване за трудов договор, превод на заплата или поръчител - вашата кола Ви гарантира до 20 000 лв. Ние ще направим оценка на автомобила и ще Ви предложим максималната сума, която можете да получите.

 

 

Как работи обратен лизинг?

 

1. Имате собствен автомобил

2. Изберете сума и срок на финансиране

3. Изпратете искане и получете оферта

4. Подпишете договор в най-близкия клон

 

Условия

 

Имате навършени 21 години
Имате собствен автомобил
Имате валидна лична карта

Необходим размер на финансиране

На нашия интернет сайт:

Попълнете искане за лизинг на www.mogo.bg

На място в наш офис:

Заповядайте в най-близкия клон на Mogo и попълнете искане на място.

Как да разберем резултата?

Няколко минути след подаване на искането ще Ви уведомим за пазарната стойност на автомобила и за максималния размер на финансиране, който можем да предложим. Ще получите и предложение за погасителен план на базата на посочените от Вас срок и сума в искането за финансиране.

След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:

  • извлечение от банкова сметка;
  • данни за солидарен длъжник;
  • данни за продавача (при лизинг).

След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.

Подписване на договор

Оценка на автомобила

Mogo прави безплатна оценка на колата Ви. Можете да получите до 85% от пазарната стойност на автомобила, но не повече от 20 000 лв.

Месечна вноска

Нашият лизингов калкулатор , Ви позволява да изберете срока на изплащане (до 84 м) и размера на месечната вноска.

Изплащане

За Ваше удобство, ще получавате напомнящо SMS и имейл съобщение за всяка предстояща вноска, за да не пропуснете да направите плащане.
Можете да погасите предсрочно пълната сума по договора и така да спестите плащането на допълнителни лихви. Нашите специалисти обслужване на клиенти, ще Ви помогнат да намерите най-подходящия погасителен план за Вас.
Ако желаете да направите промяна в погасителния си план, моля свържете се с нашите специалисти обслужване на клиенти на телефон 0700 35 009 или на info@mogo.bg

Погасяване на последна вноска

По време на договора за лизинг, собствеността на автомобила е на името на Mogo. След пълното погасяване на задълженията по договора, Вие ще станете собственик на колата.

Ще се радваме да Ви помогнем

Работно време: Понеделник-Петък, от 09:00 до 18:00 часа