Какво е лизинг на автомобил?

Ако искате да закупите автомобил, но нямате необходимата сума, а банките отказват да Ви предоставят заем или изискват твърде много документи и време, за да разгледат искането Ви – Mogo е точния партньор за Вас.

 

Лизинговият договор Ви дава възможност да закупите автомобил на изплащане. Мogo закупува автомобила, който сте си избрал, а Вие го изплащате на вноски като в края на договора придобивате собствеността.

 

 

Ние ще разгледаме Вашето искане за лизинг и ще определим максималната финансирана сума, която можем да Ви отпуснем на база стойността на автомобила. Нашият процес на кандидатстване и одобрение е много по-лесен и бърз от този на банките. Можете да получите новата си кола в рамките само на един ден!

 

Как работи лизинг на автомобил?

 

1. Изберете автомобил

2. Изберете сума и срок на финансиране

3. Изпратете искане и получете оферта

4. Подпишете договор в най-близкия клон

 

Условия

 

Имате навършени 21 години
Избрали сте автомобил
Имате валидна лична карта

Как се кандидатства за лизинг на автомобил?

На нашия интернет сайт:

Попълнете искане за лизинг на www.mogo.bg

На място в наш офис:

Заповядайте в най-близкия клон на Mogo и попълнете искане на място.

Как да разберем резултата?

Няколко минути след подаване на искането за лизинг ще получите предложение с погасителен план с размер на месечна вноска на базата на посочени от Вас цена на автомобил, първоначална вноска и срок на изплащане.

След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:

  • извлечение от банкова сметка;
  • данни за солидарен длъжник;
  • данни за продавача на автомобила.

След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.

Размер на финансиране и месечна вноска

Оценка на автомобила

Mogo прави безплатна оценка на избраната от Вас кола. Можете да кандидатствате с минимална първоначална вноска от 15%.

Месечна вноска

Нашият лизингов калкулатор, Ви позволява да изберете срока на изплащане (до 84 м) и размера на месечната вноска.

Изплащане на вноските

За Ваше удобство, ще получавате напомнящо SMS и имейл съобщение за всяка предстояща вноска, за да не пропуснете да направите плащане.
Можете да погасите предсрочно пълната сума по договора и така да спестите плащането на допълнителни лихви. Нашите специалисти обслужване на клиенти, ще Ви помогнат да намерите най-подходящия погасителен план за Вас.
Ако желаете да направите промяна в погасителния си план, моля свържете се с нашите специалисти обслужване на клиенти на телефон 0700 35 009 или на info@mogo.bg

Регистрация на автомобила

По време на договора за лизинг, собствеността на автомобила е на името на Mogo. След пълното погасяване на задълженията по договора, Вие ще станете собственик на колата.

Ще се радваме да Ви помогнем

Работно време: Понеделник-Петък, от 09:00 до 18:00 часа