Какво представлява лизинг на автомобил

Ако желаете да закупите мечтания автомобил и търсите надеждна лизингова компания, не търсете повече. Mogo предлага лизинг на всички марки и модели автомобили, без ограничение във възрастта. Разберете как да кандидатствате и да получите отговор за 30 минути.

 

За да кандидатствате за лизинг на автомобил, трябва да отговаряте на следните условия:

Да имате навършени 21 години
Да имате валидна лична карта
Да сте български гражданин
Да имате открита банкова сметка
 

Ако отговаряте на всички изброени условия, можете да кандидатствате за лизинг от Mogo. Не можем да гарантираме, че ще получите одобрение само на базата на тези изисквания. Ние ценим Вашата финансова стабилност и затова правим оценка и на други фактори като Вашия месечен доход, плащания по кредити и др.

Необходим размер на финансиране

Калкулатор

С калкулаторите за лизинг и обратен лизинг можете да изберете месечна вноска, съобразена със срок на изплащане до 72 месеца и финансирана сума до 20 000 лв.

Опростена форма за кандидатстване

Погрижили сме се формата за кандидатстване да се попълва лесно и да отнема само няколко минути. Тя е разделена на стъпки, които могат да бъдат попълвани последователно. Голяма част от информацията е представена в лесни за попълване падащи менюта.

Потребителски профил

За улеснение при кандидатстване ние автоматично създаваме потребителски профил на Ваше име, съдържащ име и имейл адрес. Профилът позволява управление на всички подадени искания за лизинг и добавяне на допълнителна информация при необходимост.

Как да разберем резултата?

Няколко минути след подаване на искането за лизинг ще получите предложение с погасителен план с размер на месечна вноска на базата на посочени от Вас цена на автомобил, първоначална вноска и срок на изплащане.

След първоначалния отговор, при необходимост, можем да поискаме да предоставите следната допълнителна информация във Вашия потребителски профил:

  • извлечение от банкова сметка;
  • данни за солидарен длъжник;
  • данни за продавача на автомобила.

След получаване на одобрение разполагате с 15 дни за подписване на договор. След изтичане на този период следва да кандидатствате отново.

Подписване на договор

Ако получите одобрение от Mogo, ще подготвим договор, с който ще можете да се запознаете в електронен формат. След като се запознаете обстойно с договора, можете да посетите Център за обслужване на клиенти за подписването му и получаване на екземпляр.

Изплащане

За Ваше улеснение при издаване на фактура за всяка вноска ще получавате SMS и съобщение на електронната Ви поща, което ще Ви напомня за предстоящото плащане. Съществува и възможност за автоматично плащане на месечната вноска, което ще Ви спести време.
Имате възможност предсрочно да погасите дължимата сума, което ще Ви спести плащането на лихви.
Нашите специалисти за обслужване на клиенти ще Ви помогнат в намирането на най-подходящ погасителен план, съобразен с Вашите нужди.
Ако по време на договора желаете да промените Вашия погасителен план, моля, свържете се с нашите специалисти за обслужване на  клиенти на тел.: 0700 35 009 или по електронната поща на адрес: info@mogo.bg
Ако чувствате, че не бихте се справили с плащането на вноските, предвидени в първоначалния погасителен план, свържете се с нашите специалисти за обслужване на клиенти за да Ви предложат по-подходящ погасителен план, съобразен с Вашите нужди.

Погасяване на последна вноска

Когато изплатите всички дължими по договорa вноски, автомобилът ще бъде прехвърлен на Ваше име. Заедно с последната фактура, ще Ви изпратим и кратка анкета относно качеството на получената лизингова услуга. Имате възможност да кандидатствате отново за лизинг на друг автомобил или за обратен лизинг на вече изплатения автомобил през Вашия потребителски профил.

Declaration

Ще се радваме да Ви помогнем

Помощ » Клонове »
Работно време: Понеделник-Петък, от 09:00 до 18:00 часа