Мого България е част от Mogo Finance Group. Групата предлага услугите „обратен лизинг на автомобил” и „лизинг за покупка на автомобил” от всички марки и модели, без ограничение във възрастта на автомобила, при ясни условия и дълъг срок на изплащане.

 

Нашата мисия е да предложим достъпни условия за лизинг на употребявани автомобили за клиенти, които се нуждаят от лесен и удобен начин на финансиране.

 

Нашата цел е да бъдем водещата компания на пазара, предоставяща финансиране и лизинг за употребявани автомобили, високо ценена за своето отношение към клиентите и достъпност  на услугата.

 

Ние ценим Вашето време и финансова стабилност, затова всички наши услуги са базирани на най-съвременните и водещи технологични решения. Това ни позволява да предоставяме бързо нашите услуги, да сме отворени за комуникация и да се приспособяваме към пазарните промени.

 

Ние ценим Вашата социална и финансова стабилност, затова сме въвели най-съвременните модели за разглеждане и оценка на клиенти. Това ни позволява да правим бърза оценка на кандидатите, да изчисляваме пазарната стойност на автомобилите и да предоставяме най-подходящите условия за финансиране.

 

Стремим се да разясняваме подробно условията по договорите, процесът по оценка и одобрение на клиентите и винаги да  предоставяме необходимата информация и помощ по време на нашето сътрудничество.

 

Mogo е надежден партньор, предоставящ услугите „лизинг” и „обратен лизинг” на клиенти в Латвия, Литва, Естония, Грузия, Полша, Румъния, Молдова, Албания, Армения и България. Обслужили сме над 60 000 доволни клиенти и се надяваме да станете един от тях.

Ще се радваме да Ви помогнем

Помощ » Клонове »
Работно време: Понеделник-Петък, от 09:00 до 18:00 часа